BIERTRAINING


Biertrainingen speciaal voor de horeca:

* In Haarlem geef ik vanuit BierTalent speciale horecatrainingen over speciaalbier waarvoor iedereen zich individueel kan inschrijven. Meer informatie over deze trainingen vind je hier.

 

* Daarnaast geef ik interactieve trainingen op locatie door het hele land. Deze trainingen stem ik af op jullie specifieke assortiment.

 

Ik begin met de basis van het brouwproces uit te leggen. Daarna ga ik in op hoe verschillende typen bier hun geur, kleur en smaak verkrijgen. 

 

Dan is het tijd om uitgebreid in te gaan op wat jullie zelf verkopen. Welke typen bier staan op de kaart en verhouden ze zich tot elkaar qua smaak? Maar ook: hoe adviseer je gasten het beste in hun bierkeuze?

 

Indien gewenst ga ik ook in op de basisprincipes van het combineren van bier met spijs.

 

Een biertraining vergroot niet alleen de warenkennis van je team, maar het maakt een team ook sterker. Na een biertraining weet iedereen weer precies wat ze verkopen en  staan alle neuzen weer dezelfde kant op.

 

Ik stel de biertraining altijd af op je specifieke wensen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Stuur me je gegevens en ik neem contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.