Stadswandelingen

Door steden te verkennen met een lokale bewoner krijg je een andere kijk op de stad. Nederland heeft een rijke geschiedenis en kent dan ook vele verhalen. Stel je een stad eens voor in de middeleeuwen met zandpaden, de stadsmuren en poorten, de tachtig jarige oorlog Ben je geïnteresseerd in de historie van een stad, boek een stadswandeling. De geheimpjes, de verhalen, de stadshelden, van alles komt aan bod. Een leuke manier om een stad te leren kennen.

 

Ik geef stadswandelingen in Haarlem en Amsterdam. Mocht je een andere stad willen verkennen heb ik genoeg andere stadsgidsen in mijn kringen om die ook te verzorgen.


Locatie

Elkaar ontmoeten is het makkelijkst op het centrale punt van Haarlem, het beeld van Laurens Janszoon Koster op de Grote Markt. Maar indien gewenst kunnen we elkaar ook op andere plekken beginnen. Het eindpunt kan in overleg bepaald worden.

 


Tijden en Kosten

Tijd en kosten:

Een stadswandeling van 1,5 uur is gemiddeld meer dan genoeg. Het kan ook langer, alleen is dan een stop voor koffie of lunch wel aan te raden om even op te laden voor het tweede gedeelte.

 

1,5 uur zonder stop: €115,-

2,5 uur met een koffiestop: €187,50,-

3 uur met lunch stop: €225,-

Prijzen zijn ex 21% BTW en consumpties.

De prijs is voor een groep van max 10 personen, daarna komt er een meerprijs bij van minimaal €5,- p.p., afhankelijk van de duur van de wandeling.
Enkele Foto's